Bewertungen

Bewertungen (mehr als 1.000)

Gäste bewerten uns mit 9,8

Reviews von bed and breakfast Bed & Breakfast Hertenhoef Fluitenberg in Fluitenberg

Klicken Sie auf das Logo, um mehr als +500 Bewertungen zu lesen.

Sandra Tambach
Sandra Tambach
20 Februari 2024
Een heerlijke en vooral leuke rustige plek om te verblijven maar toch dichtbij de stad Hoogeveen. Vriendelijke eigenaar die in is voor een leuk gesprekje . Gewoon goed !!
Alinde Velstra
Alinde Velstra
19 Februari 2024
Bij aankomst stond de houtkachel al lekker te branden. We hebben genoten van ons verblijf in deze b&b. De ruimten zijn schoon en smaakvol ingericht. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. ‘s Ochtends opstaan met heerlijke bonen koffie, een goed ontbijt en een fantastisch uitzicht vanuit de tuinkamer. We komen graag eens terug!
Danny Verlooy
Danny Verlooy
19 Februari 2024
Gewoon fantastisch, zowel kamer en locatie. Ook ontbijt was top en gastheer zeer vriendelijk. En de herten en alpacas komen tot aan je terras. Wij gaan zeker nog eens terug.
Leen Reekmans
Leen Reekmans
18 Februari 2024
Fijn welkom! Mooie locatie om tot rust te komen! Prachtig uitzicht. Lekker en ruim voldoende ontbijt! Heerlijke houtkachel en sauna! De kamer en tuinkamer zijn gezellig ingericht en heel schoon. Zalige bedjes! Goede service. Prima uitvalsbasis om de streek te verkennen. Wij hebben genoten en kunnen dit verblijf zeker aanraden!
R van Os
R van Os
11 Februari 2024
We verbleven in de Hertenlodge. Vriendelijke ontvangst, geweldig ontbijt, en de lodge was van alle gemakken voorzien. We hebben genoten van de rust, het uitzicht en de nieuwsgierige beesten. We komen zeker terug.
Geuko Urbach
Geuko Urbach
6 Januari 2024
Rustig gelegen , toch snel bij de snelweg. Mooi uitzicht en aardige eigenaar. Super verblijf gehad. Happe warm eten bij HUF in Pesse , paar minuten met de auto , absoluut leuk en goed !
Tamara Verburg
Tamara Verburg
4 Januari 2024
Voor de derde keer hebben wij geboekt bij de Hertenhoef. Wat een heerlijke plek om te verblijven. Wederom gebruik gemaakt van het koetshuis met tuinkamer om te genieten van het uitzicht, de rust en de ruimte. En niet te vergeten de heerlijke openhaard, daar hadden we met dit weer veel plezier van. Er ontbreekt niets, een heerlijk bed, prima badkamer, keuken met bonen koffie en een super uitgebreid ontbijt. Echt een aanrader!
Lieke M.
Lieke M.
2 Januari 2024
Super fijn verblijf gehad! Het huisje is echt van alle gemakken voorzien. Het keukentje met verse bonen koffiezet apparaat was heel fijn. Bed lag heerlijk en de open haard in de tuinkamer & sauna maakte het een heel ontspannen verblijf! Aanrader!
Nelleke Ruijters
Nelleke Ruijters
28 December 2023
Wat was dit een heerlijke plek om de kerstdagen door te brengen! Een warm onthaal met het houtkacheltje aan en sfeerverlichting alom. Een mooie uitvalsbasis voor de fietstochten en wandelingen in de omgeving. Een knusse tuinkamer met uitzicht op de dieren, heel geschikt om lekker te lezen -met allerlei verrukkelijke verwennerijen van de gastheer/-vrouw.

Kutschenhaus mit Gartenzimmer & Sauna

Kutschenhaus mit Gartenzimmer

Herten (Hirsch) Lodge

Alpaca Lodge