Reviews EN

Reviews (more than 1.000)

(e.g. from: Bedandbreakfast.nl  – Google  –  Naturehouse)

Guests rate us with a 9.8!

Reviews of bed and breakfast Bed & Breakfast Hertenhoef Fluitenberg in Fluitenberg

Click on the logo to view more than +500 reviews.

T van den
T van den
11 April 2024
Fijn welkom door de eigenaar (Edwin) , mooie locatie, prachtig uitzicht vanuit het koetshuis met privé sauna waar wij gebruik van hebben gemaakt. Al met al hebben wij genoten van de rust en ruimte en niet te vergeten de hertjes en de alpaca's in jullie B&B. De bonenkoffie was heerlijk en het ontbijt fantastisch
Double U_La
Double U_La
2 April 2024
Een warm welkom en attente service kunnen echt het verschil maken. Het is fantastisch om nogmaals tot de conclusie te komen dat ‘De Hertenhoef’ dit niveau van gastvrijheid biedt aan hun gasten. Het draagt bij aan het creëren van een comfortabele omgeving waarin wij ons echt thuis voelen. Niets is Edwin te veel om het ons naar de zin te maken. Een verrassing in de koelkast. Het brandklaar maken van de houtkachel tot aan het verzorgen van een fantastisch ontbijt. Een tuinkamer met een fantastisch uitzicht op de alpaca’s. Kortom…… Een prima uitvalsbasis. Wim en Marja.
Jelmer Cnossen
Jelmer Cnossen
10 Maart 2024
Wij hebben een fijn verblijf gehad bij deze mooie b&b! De kamer voldoet aan alles, je komt absoluut niks tekort. Ook het ontbijt is lekker, divers en meer dan voldoende. De kamer, en het hele terrein is erg netjes en je kunt genieten van een mooi uitzicht. Daarnaast hebben de eigenaren hun best gedaan om een extra verzoekje van mijn kant te regelen, top service!
Vincent Van Willes
Vincent Van Willes
4 Maart 2024
Wat hebben wij genoten weer bij jullie Echt een top locatie We komen graag weer een keertje langs Groetjes Vincent van Willes
Sabine Klijn
Sabine Klijn
4 Maart 2024
Prachtige locatie met mooi uitzicht. Heerlijk tot rust gekomen, ook vanwege gebruik van de sauna. Goede bedden en een lekker ontbijt!
AH prinsassie
AH prinsassie
2 Maart 2024
Heerlijke plek en uitvalsbasis voor ons wandelweekend. De tuinkamer biedt een heerlijk uitzicht en is heel knus met de houtkachel. Gastheer is heel vriendelijk en communicatie was prettig. Een fijne rustige plek dus ook goede nachtrust. Ontbijt was heerlijk. Kortom, top!
Ezra Robbers
Ezra Robbers
26 Februari 2024
Erg leuke B&B raad het iedereen aan. Zeer gastvrij, erg lekker en uitgebreid ontbijt.
Sandra Tambach
Sandra Tambach
20 Februari 2024
Een heerlijke en vooral leuke rustige plek om te verblijven maar toch dichtbij de stad Hoogeveen. Vriendelijke eigenaar die in is voor een leuk gesprekje . Gewoon goed !!
Alinde Velstra
Alinde Velstra
19 Februari 2024
Bij aankomst stond de houtkachel al lekker te branden. We hebben genoten van ons verblijf in deze b&b. De ruimten zijn schoon en smaakvol ingericht. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. ‘s Ochtends opstaan met heerlijke bonen koffie, een goed ontbijt en een fantastisch uitzicht vanuit de tuinkamer. We komen graag eens terug!

Coach house with Garden room and Sauna

Coach house with Garden room

Herten Lodge

Alpaca Lodge