Herten Lodge – NL

Herten Lodge

Dit comfortabele appartement beschikt over een eigen (groot overdekt) terras en vanuit de zithoek, uitgerust met een leren Machalke bank, heeft u een schitterend vrij uitzicht over de landerijen en de herten, emoes en alpaca's en ooievaars. Onze alpaca's, emoes en herten kijken door de ramen zo naar binnen, wat grappige situaties oplevert. De accommodatie beschikt verder over airco, boxspring bedden, WiFi, Smart TV, openslaande tuindeuren, badkamer, eethoek en een keukenblok (koelkast, vriezer, kookplaat, koffie- en thee faciliteiten, combi magnetron)

Check beschikbaarheid
HERTEN LODGE

Voorzieningen

Rookvrij

De accommodaties zijn rookvrij. Desgewenst kunt u buiten onder het (overdekte) terras roken.

Privé badkamer

Uw accommodatie bevat een moderne en eigentijdse badkamer met regendouche, shampoo en conditioner, ook is er een föhn en zijn er handdoeken aanwezig.

Terras

Uw accommodatie heeft een eigen groot overdekt terras met weids uitzicht over de landerijen en op onze herten en alpaca's. Het terras is tevens afgebakend.

Airconditioning

De accommodatie beschikt over een eigen individueel in te stellen airconditioning. Wel zo lekker op hele warme dagen.

Boxspring

U slaapt op een heerlijke boxspring met Swiss Sense matrassen.

Eigen Keuken

Het keukenblok bevat een koelkast met vriesvak, kookplaat, afzuigkap, koffie- en thee faciliteiten (incl. koffie en thee) en een combi magnetron met oven functie. Keukenlinnen is aanwezig.