Welkom bij de familie Timpen. Een Bed & Breakfast waar u helemaal tot rust kunt komen.

Ons gezin bestaat uit Edwin, Heleen, Nick (1998), de eeneiige tweeling Natasja en Melissa (2000) en onze enthousiaste “allemans vriend” cocker spaniel “Bo”. Sinds 1993 wonen wij in Fluitenberg. Een klein dorp, liggend op plm. 1 kilometer van de snelweg A28, (afslag 27 Fluitenberg) goed bereikbaar en goed gesitueerd naast Hoogeveen in de provincie Zuidwest Drenthe.

 

Wij ontvangen u graag op ons landgoed van 10.000m2 in onze gastvrije omgeving en zullen uw verblijf zo aangenaam mogelijk maken. U kunt meegenieten van onze zeer fraaie locatie, waarbij u ook buiten beschut en overdekt kunt plaatsnemen op uw eigen terras met weids uitzicht met veel privacy.

 

Vanuit alle accommodaties heeft u zicht op onze herten, alpaca’s, kippen en vanaf het vroege voorjaar tevens van de ooievaars die het nest op de paal achter in ons land bewoonbaar hebben gemaakt.

 

Op ons terrein bevinden zich naast het landhuis, 3 vrijstaande gebouwen, 2 dierenverblijven en een kippenhok in de vorm van een hooiberg. De kapschuur waarin de Lodges zijn ondergebracht staat voor een gedeelte in de dierenweide van 5.000 m2 waar onze herten, alpaca’s en kippen vrij rondlopen. Onze nieuwsgierige dieren kunnen door de ramen in de Lodges kijken, wat soms grappige situaties oplevert.

 

Kortom, een heerlijke vrije, ruime en rustgevende plek om te vertoeven!

 

Gastvrije groet,

Heleen en Edwin Timpen

× stuur een bericht