Ons gezin bestaat uit Edwin, Heleen, Nick (1998), de eeneiige tweeling Natasja en Melissa (2000) en onze enthousiaste cocker spaniel Bo. Sinds 1993 wonen wij in Fluitenberg. Een klein dorp, liggend op plm. 1 kilometer van de snelweg A28, (afslag 27 Fluitenberg) goed bereikbaar en goed gesitueerd naast Hoogeveen in de provincie Zuidwest Drenthe. 

Wij houden van het maken van (verre) reizen maar ook dichtbij kan het mooi zijn. Onze 3 kinderen (18+) vliegen inmiddels “letterlijk” de hele wereld over, onze zoon als piloot, één van onze tweeling dochters is bezig met haar opleiding tot flight attendant en onze andere dochter tijdens de vakantie perioden.

U bent van harte welkom om bij ons te komen logeren in de Bed & Breakfast. Wij ontvangen u graag in onze gastvrije omgeving, daar zullen uw verblijf zo aangenaam mogelijk maken. U kunt meegenieten van onze zeer fraaie locatie, waarbij u ook buiten beschut en overdekt kunt plaatsnemen, een terras met weids uitzicht met veel privacy. Op verzoek is het mogelijk om 1 hond mee te nemen tijdens uw verblijf.

Op ons terrein bevinden zich naast het landhuis, ook 2 vrijstaande schuren, 2 dierenverblijven en een kippenhok in de vorm van een hooiberg.  De kapschuur staat voor een gedeelte in de dierenweide van 5.000m2 waar onze herten, alpaca’s en kippen vrij kunnen rondlopen. Onze nieuwsgierige dieren kunnen door de ramen aan de achterzijde in de kapschuur kijken, wat soms grappige situaties oplevert.

Kortom, een heerlijke vrije, ruime en rustgevende plek om te vertoeven!

Wij houden van mensen en van contacten leggen en Heleen is met de komst van haar eigen Bed & Breakfast dan ook erg in haar element om onze gasten te mogen verzorgen.

Wij zorgen ervoor dat u bij ons een prettig verblijf heeft!

Met vriendelijke groet,

Edwin & Heleen

1-3