Ons gezin bestaat uit Edwin, Heleen, Nick (1998), de eeneiige tweeling Natasja en Melissa (2000) en onze enthousiaste cocker spaniel Bo. Sinds 1993 wonen wij in Fluitenberg. Een klein dorp, liggend op plm. 1 kilometer van de snelweg A28, (afslag 27 Fluitenberg) goed bereikbaar en goed gesitueerd naast Hoogeveen in de provincie Zuidwest Drenthe. 

Onze locatie beslaat bijna 10.000 m2 en bevindt zich aan de centraal gelegen doorgaande weg die dwars door het dorp loopt en bewonen daar sinds 2016 één van de mooiste en landelijk gelegen woningen uit Fluitenberg. 

Onze huidige locatie hebben wij eind 2015 aangekocht en in 2016 heeft het woonhuis een forse verbouwing ondergaan. In 2017 is het buiten terrein vernieuwd inclusief nieuwe bestrating en zijn er 80 vrachtwagens met zwarte grond aangevoerd om de dierenweide op te hogen en is ook het hekwerk voor de dierenweide volledig vernieuwd. Daarnaast is er een fraaie authentieke houten kapschuur gebouwd. Deze kapschuur is omgetoverd tot een waar buitenverblijf en is van alle gemakken voorzien.

Op ons terrein bevinden zich naast het landhuis, ook 2 vrijstaande schuren, 2 dierenverblijven en een kippenhok in de vorm van een hooiberg.  De kapschuur staat voor een gedeelte in de dierenweide van 5.000m2 waar onze herten, alpaca’s en kippen vrij kunnen rondlopen. Onze nieuwsgierige dieren kunnen door de ramen aan de achterzijde in de kapschuur kijken, wat soms grappige situaties oplevert.

Kortom, een heerlijke vrije, ruime en rustgevende plek om te vertoeven!

Wij houden van reizen, van mensen en van contacten leggen en Heleen is met de komst van haar eigen Bed & Breakfast dan ook erg in haar element om onze gasten te mogen verzorgen.

Wij zorgen ervoor dat u bij ons een prettig verblijf heeft!

Met vriendelijke groet,

Edwin & Heleen