Voortreffelijk 10,0

  • Mooie, vrijstaande, speciale B&B. Veel privacy, mooi landschap voor je deur. Heerlijk ontbijt, je weet bijna niet wat je moet kiezen om te eten. Onze hond Kim, heeft het hier super naar haar zin gehad, met de hond Bo van de eigenaren. Veel wandelgebied & restaurants in de omgeving. Eigenaren Edwin & Heleen zijn ook super enthousiast & sociaal. Wij komen zeker nog een keer terug naar dit speciale plekje. (als het aan Kim lag, ging ze nu al terug, hollen & spelen)

Aangenaam verblijf 8,6

  • Het was een super aangenaam verblijf. Echt 100% gerelaxed! Een warm welkom en de eigenaars zijn zeer behulpzaam.Verbeterpunt(en): De sauna hoort bij de accommodatie, dus jammer dat je voor de sauna extra moet betalen. (NOOT: de sauna is een optie en vooraf wordt altijd aangegeven dat hier een fee voor de elektriciteit voor wordt gevraagd)

Voortreffelijk 9,2

  • Bij aankomst werden wij opgewacht door Edwin. Hij heeft ons het verblijf laten zien en er stond allerlei lekkers klaar. Hij heeft goede tips gegeven voor het eten ’s avonds. Het ontbijt was ook heerlijk!

by Remco Vergunst on Bed & Breakfast Hertenhoef

Voortreffelijk 9,8

  • We hebben heerlijke relaxte kerstdagen gehad bij de Hertenhoef. We zijn goed verwend en hebben het erg naar onze zin gehad. Super gastvrije en vriendelijke hosts. Wij komen zeker nog een keer terug!

Voortreffelijk 10,0

  • We hebben enorm genoten van de B&B van Heleen en Edwin. Zeker het gebruik van de sauna was heerlijk. We zijn echt tot rust gekomen. En ’s morgens komen de hertjes, de alpaca’s, de kippen en hier en daar een vrij konijn je goedemorgen wensen. Na een prima uitgebreid ontbijt zijn we vertrokken met hernieuwde energie. Aan te bevelen met een hele grote YES!

Page 1 of 18:
«
 
 
1
2
3
 
»