by Jeroen & Renate on Bed & Breakfast Hertenhoef

Voortreffelijk / Excellent 9,8

  • Heerlijk verblijf rond oud&nieuw, bij zeer gastvrije eigenaren. Mooi wandelingen in de omgeving gemaakt, waarna er bij terugkomst oliebollen, glühwein en chocolademelk met slagroom voor ons klaarstond. Super! En ook van de ruime sauna heerlijk genoten, en super geslapen op zeer goede matrassen. Oftewel heerlijk bijgekomen en uitgerust het nieuwe jaar in!

by Marco & Monica on Bed & Breakfast Hertenhoef

Voortreffelijk / Excellent 10,0

  • Dit jaar voor de tweede achtereenvolgende keer gelogeerd op de Hertenhoef. Naast de hartelijke en vriendelijke ontvangst maakt het fantastische uitzicht; de prachtig gedecoreerde eigen locatie; het uitgebreide en zeer gevarieerde smakelijke ontbijt dit alles tot een belevenis die ik iedereen van harte aan kan raden.

by Alex van Lent on Bed & Breakfast Hertenhoef

Voortreffelijk / Excellent 10,0

  • Fantastische locatie om te onthaasten. Heerlijk ontbijt en een zeer vriendelijk ontvangst. Aanrader!!

by Lennard Westerveen on Bed & Breakfast Hertenhoef

Voortreffelijk / Excellent 9,8

  • Het is een goed verzorgde B&B tot in de puntjes. Aan alles is gedacht! Je kunt er echt heerlijk tot rust komen en van elkaar genieten(mits je met z’n 2en bent). Het hele “huisje” is van goede kwaliteit en je voelt je verwent. Nadat je in de heerlijke goed verzorgde sauna hebt gezeten kun je in het fijne bed gaan slapen. De volgende dag kun je na een frisse douche heerlijk genieten van het smaakvolle zeer complete ontbijt op je eigen gewenste tijdstip. Wij hebben echt genoten! Bedankt!!

by Peter van der Horst on Bed & Breakfast Hertenhoef

Voortreffelijk / Excellent 10,0

  • Wat een fantastische omgeving, unieke restaurants en weergaloos goede B&B! Wat hebben we genoten! Een B&B die de perfectie voorbij is. Gastvrijheid XXL. En dan het uitzicht, de sauna, het bed, alle details…… een verblijf in de buitencategorie!

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»